Minun tarinani Hei! 👋

Tervetuloa! Olen Vilma Terho, intohimoinen valokuvaaja Vantaalta. Rakastan hetkien ikuistamista ja uusien näkökulmien löytämistä. Sydämeni sykkii erityisesti Lapille ja Lapin maisemille, jotka inspiroivat minua jatkuvasti. Aloitin valokuvaamisen ohella Media-alan kuvallisen ilmaisun perustutkinnon maaliskuussa 2021, opinnoissani sain syventää osaamistani entisestään ja kehittää ammattitaitoista otetta valokuvaukseen. Valmistuin opinnoista valokuvaajaksi kesällä 2023.

Valokuvaus on minulle enemmän kuin ammatti - se on elämäntapa. Rakastan haasteita ja erilaisten valokuvaustyylien kokeilemista. Kuvaan monipuolisesti eri aiheita, olipa kyse sitten ihmisistä, autoista, luonnosta tai tuotteista. Olen aina valmis tarttumaan uusiin mahdollisuuksiin ja löytämään ainutlaatuisia näkökulmia.

Löydät minut kuvaamassa perinteisen järjestelmäkameran lisäksi myös dronella, sillä ilmakuvaus on nykyään suuri osa työtäni. Ilmasta käsin saamme upeita näkökulmia ja ainutlaatuisia kuvia. Tykkään hyödyntää ilmakuvausta monessa, sillä saadaan jo erilaista näkökulmaa pelkästään vaikka hääkuvauksessakin. Luon dronen avulla niin valokuvia kuin videoitakin. 

Valokuvaus on minulle enemmän kuin vain kuvien ottamista - se on tapa ikuistaa muistoja ja hetkiä, jotka säilyvät ikuisesti. Jokainen kuva on ainutlaatuinen ja herättää tunteita sekä muistoja. Haluan yhdessä kanssasi suunnitella unohtumattoman kokemuksen ja luoda juuri sinulle räätälöityjä kuvia ja muistoja.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat luoda ikimuistoisia hetkiä valokuvien ja videoiden parissa. Nähdään pian kuvauksissa!