Minun tarinani Hei! 👋

Olen Vilma Terho, vantaalainen valokuvaaja. Rakastan hetkien ikuistamista sekä uusien näkökulmien etsimistä. Inspiroidun kaikesta ympärillä olevasta ja koen suurta intohimoa Lappiin ja Lapin maisemiin.

En pelkkää tarttua haasteisiin, enkä erilaisten valokuvaustyylien kokeilemista tai etsimistä. Siksi kuvaankin mielelläni paljon erilaisia aiheita, kuten ihmisiä, autoja, luontoa, tuotekuvia ja kaikkea siltä väliltä. 

Minut löytää kuvaamasta perinteisesti järjestelmäkameralla, mutta myös dronella tehty ilmakuvaus on nykyään iso osa työtäni ja lähellä sydäntä. Ilmakuvaus antaa uusia näkökulmia ja paljon mahdollisuuksia valokuvauksen parissa. Olen kuvannut YouTube kanavalleni dronella cinematic tyylisiä videoita, niin reissuista kuin ihmisten harrastuksista. Oli sitten kyse autosta, harrastuksesta, jostain kiinnostuksen kohteesta tai vaikka asuinympäristöstä, saadaan niistä luotua tunnelmallisia videoita ja valokuvia, joissa muistot säilyvät ikuisesti.

Olen aina halunnut ikuistaa hetkiä ja muistoja valokuviin ja videoihin. Valokuva on ikuinen ja vuosienkin päästä voit palata takaisin siihen muistoon ja hetkeen. Jokainen valokuva on ainutlaatuinen ja oman vision näköinen, hyvä valokuva myös herättää tunteita sekä aisteja. Suhtaudun valokuvaukseen intohimolla ja haluan jatkuvasti kehittää itseäni. Haluan luoda juuri sinulle räätälöityjä kuvia ja muistoja. Jokainen valokuvaus on tehty vastaamaan sinun tarpeitasi ja yhdessä voimme suunnitella unohtumattoman kokemuksen valokuvien parissa!

Aloitin maaliskuussa 2021 Media-alan kuvallisen ilmaisun perustutkinnon valokuvaamisen ohella, opinnoissa pääsen oppimaan paljon uusia asioita sekä syventämään nykyisiä oppeja. Valmistuin opinnoista kesällä 2023. 

- Pekka Halosen Akatemia, Media-alan kuvallisen ilmaisun perustutkinto 2021-2023.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat luoda muistoja valokuvien ja videoiden parissa, nähdään pian kuvauksissa!