Tervetuloa tutustumaan minun tarinaani!

Nimeni on Vilma Terho ja olen 32-vuotias valokuvaaja Vantaalta. Kiinnostukseni valokuvauksessa on laaja, pitäen sisällään autoja, muotokuvausta sekä yritys- ja tuotekuvauksia. Kuvaan myös paljon Dronella erilaista kuva- ja video materiaalia. 

Olen aina halunnut ikuistaa hetkiä ja muistoja valokuviin ja videoihin. Valokuva on ikuinen ja vuosienkin päästä voit palata takaisin siihen muistoon ja hetkeen. Jokainen valokuva on ainutlaatuinen ja oman vision näköinen, hyvä valokuva myös herättää tunteita sekä aisteja. Suhtaudun valokuvaukseen intohimolla ja haluan jatkuvasti kehittää itseäni. Haluan luoda juuri sinulle räätälöityjä kuvia ja muistoja. Jokainen valokuvaus on tehty vastaamaan sinun tarpeitasi ja yhdessä voimme suunnitella unohtumattoman kokemuksen valokuvien parissa!

Olen aina kokenut intohimoa ja kiinnostusta autoihin ja moottoripyöriin. Rakastan sitä tunnetta, kun auton saa ikuistettua upeaan valokuvaan, joka tuo esille sen parhaita puolia. Haluan suunnitella jokaisesta kuvauksesta ainutlaatuisen ja saada kuviin myös erilaista näkökulmaa. Kuvauksissa voidaan hyödyntää upeita lokaatioita, jotka tuovat auton paremmin esille. Kuvissa voidaan myös keskittyä kaikkiin pieniin yksityiskohtiin ja luoda sitä kautta auton omaa tunnelmaa.

Aloitin maaliskuussa 2021 Media-alan kuvallisen ilmaisun perustutkinnon valokuvaamisen ohella, opinnoissa pääsen oppimaan paljon uusia asioita sekä syventämään nykyisiä oppeja.

- Pekka Halosen akatemia, Media-alan kuvallisen ilmaisun perustutkinto 2021-2023.

Älä epäröi ottaa yhteyttä jos haluat luoda muistoja valokuvien parissa, nähdään pian kuvauksissa!