Tervetuloa tutustumaan minun tarinaani!

Nimeni on Vilma Terho ja olen 32-vuotias valokuvaaja Vantaalta. Kiinnostukseni valokuvauksessa on laaja, pitäen sisällään autoja, muotokuvausta sekä yritys- ja tuotekuvauksia. Kuvaan myös paljon dronella erilaista kuva- ja video materiaalia. 

Olen aina halunnut ikuistaa hetkiä ja muistoja valokuviin ja videoihin. Valokuva on ikuinen ja vuosienkin päästä voit palata takaisin siihen muistoon ja hetkeen. Jokainen valokuva on ainutlaatuinen ja oman vision näköinen, hyvä valokuva myös herättää tunteita sekä aisteja. Suhtaudun valokuvaukseen intohimolla ja haluan jatkuvasti kehittää itseäni. Haluan luoda juuri sinulle räätälöityjä kuvia ja muistoja. Jokainen valokuvaus on tehty vastaamaan sinun tarpeitasi ja yhdessä voimme suunnitella unohtumattoman kokemuksen valokuvien parissa!

Koen myös suurta intohimoa drone kuvaamista kohtaan sekä videoiden tekemiseen. Olen kuvannut YouTube kanavalleni dronella cinematic tyylisiä videoita, niin reissuista kuin ihmisten harrastuksista. Oli sitten kyse autosta, harrastuksesta, jostain kiinnostuksen kohteesta tai vaikka asuinympäristöstä, saadaan niistä luotua tunnelmallisia videoita ja valokuvia, joissa muistot säilyvät ikuisesti. 

Aloitin maaliskuussa 2021 Media-alan kuvallisen ilmaisun perustutkinnon valokuvaamisen ohella, opinnoissa pääsen oppimaan paljon uusia asioita sekä syventämään nykyisiä oppeja.

- Pekka Halosen akatemia, Media-alan kuvallisen ilmaisun perustutkinto 2021-2023.

Älä epäröi ottaa yhteyttä jos haluat luoda muistoja valokuvien ja videoiden parissa, nähdään pian kuvauksissa!