HinnastoValokuvaukset varaat helpoiten sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Voit myös pyytää kustannusarvion tai tarjouksen kuvauksista. 

Varausmaksu lähetetään varauksen yhteydessä, vahvistettu maksu varaa kuvaajan kyseiselle päivälle. Varausmaksu on 20% kuvauksen hinnasta, varausmaksu vähennetään lopullisesta hinnasta. 

Kuvauspaketin hinta pitää sisällään arvonlisäveron 24%, kuvauksen suunnittelun, kuvaukset sovitussa paikassa, matkakulut pk-seudulle sekä kuvien käsittelyn ja toimituksen korkearesoluutioisena JPG-tiedostona. Matkakulut muualle Suomessa 0,45€/km tai sopimuksen mukaan.

Kuvauksen jälkeen toimitan koevedokset verkkogalleriaan 1-2 viikon sisällä. Näistä kuvista saatte valita mieluisimmat kuvat jatkokäsittelyyn. Valinnan jälkeen käsitellyt kuvat toimitetaan verkkogalleriaan 2-4 viikon aikana ja kun lopullinen kuvausmaksu on vastaanotettu. Kuvat ladataan galleriasta omalle tietokoneelle tai puhelimelle. Kuvat voidaan myös toimittaa muistitikulla. 

Asiakas saa laajat käyttöoikeudet valokuviin, jolloin kuvia voi vapaasti teettää tai käyttää esim. sosiaalisessa mediassa. Kuvien julkaisun yhteydessä on mainittava valokuvaajan nimi, ellei asiasta ole sovittu muuta. Valokuvien myyminen kaupalliseen käyttöön tai luovuttaminen eteenpäin kolmannelle osapuolelle on kiellettyä ilman erillistä sopimusta. Kuvien muokkaaminen on kielletty. Valokuvaajalla säilyy kaikki oikeus kuviin sekä oikeus käyttää kuvia portfoliossa, mainostamisessa sekä sosiaalisessa mediassa, ellei erikseen muuta sovita.

Yritys- ja hääkuvaukset sisältävät eri sopimusehdot - ota yhteyttä, niin kerron lisää.


Pieni kuvauspaketti

Kuvaus toteutetaan asiakkaan valitsemassa paikassa. 

sis. 1 digikuva.

95€

Keski kuvauspaketti

Kuvaus toteutetaan asiakkaan valitsemassa paikassa.

sis. 5 digikuvaa.

190€

Iso kuvauspaketti

Kuvaus toteutetaan asiakkaan valitsemassa paikassa.

sis. 10 digikuvaa.

380€

Valokuvaus 

60min

100€

Digikuvat 

lisäkuvat kpl

25€

Täysi kuvankäsittely 

60min 

60€

Hääkuvaukset

alk. 200€

pyydä tarjous

Yrityskuvaukset 

alk. 150€ + alv 24%

pyydä tarjous

Muut valokuvaukset esim. ilmakuvaukset

alk. 100€ 

pyydä tarjous

Graafinen suunnittelu 

mm. mainokset, kuvakollaasit, kortit/kutsut, kuvamanipulaatiot, 

kuvien käsittelyt sekä korjaukset.

60€ / h


Peruskuvankäsittely: kirkkaussäädöt, kontrasti, valkotasapaino sekä tarvittaessa rajaus.

Täysi kuvankäsittely: yllä mainittujen lisäksi sisältää mm. ihon pehmennys, taustan mahdollisen epätasaisuuden säätö, mahdollisten roskien sekä häiritsevien esineiden poisto sekä muut asiakkaan toivomat muutokset. Lisäksi halutessanne esim. vartalon ja kasvojen ehostus.