Hinnasto


Valokuvaukset varaat helpoiten sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Voit myös pyytää kustannusarvion tai tarjouksen kuvauksista. Hinnaston kuvauspaketit ovat esimerkkejä ja niitä voidaan aina räätälöidä sopimaan tarpeiden mukaisesti. 

Varausmaksu lähetetään varauksen yhteydessä, vahvistettu maksu varaa kuvaajan kyseiselle päivälle. Varausmaksu on 20% kuvauksen hinnasta, varausmaksu vähennetään lopullisesta hinnasta. 

Kuvauspaketin hinta pitää sisällään arvonlisäveron 24%, kuvauksen suunnittelun, kuvaukset sovitussa paikassa, matkakulut pk-seudulla, koevedoskansion, kuvankäsittelyn ja toimituksen verkkokansioon korkearesoluutioisena JPG-tiedostona sekä valmiit someen sopivat kuvat. Matkakulut muualle Suomessa 0,46€/km tai sopimuksen mukaan.

Kuvauksen jälkeen toimitan koevedokset verkkogalleriaan 1-2 viikon sisällä. Näistä kuvista saatte valita mieluisimmat kuvat jatkokäsittelyyn. Valinnan jälkeen käsitellyt kuvat toimitetaan verkkogalleriaan 2-4 viikon aikana ja kun lopullinen kuvausmaksu on vastaanotettu. Kuvat ladataan galleriasta omalle tietokoneelle tai puhelimelle. 

Asiakas saa laajat käyttöoikeudet valokuviin, jolloin kuvia voi vapaasti teettää tai käyttää esim. sosiaalisessa mediassa. Kuvien julkaisun yhteydessä on mainittava valokuvaajan nimi, ellei asiasta ole sovittu muuta. Valokuvien myyminen kaupalliseen käyttöön tai luovuttaminen eteenpäin kolmannelle osapuolelle on kiellettyä ilman erillistä sopimusta. Kuvien muokkaaminen on kielletty. Valokuvaajalla säilyy kaikki oikeus kuviin sekä oikeus käyttää kuvia portfoliossa, mainostamisessa sekä sosiaalisessa mediassa, ellei erikseen muuta sovita.

Yritys- ja hääkuvaukset sisältävät eri sopimusehdot - ota yhteyttä, niin kerron lisää.

Myymme myös lahjakortteja, mikä on mainio tapa muistaa läheisiä uniikilla lahjalla! 


Pieni kuvauspaketti miljöössä 

Kuvaus toteutetaan asiakkaan valitsemassa paikassa. 

sis. 5 digikuvaa.

249€

Keski kuvauspaketti miljöössä

Kuvaus toteutetaan asiakkaan valitsemassa paikassa.

sis. 10 digikuvaa.

349€

Iso kuvauspaketti miljöössä

Kuvaus toteutetaan asiakkaan valitsemassa paikassa.

sis. 15 digikuvaa.

449€

Digikuvat 

lisäkuvat kpl

25€

Drone kuva- ja videot 

mm. harrastukset, paikat, ajoneuvot.  

alk. 299€

Hääkuvaukset

Potretit miljöössä alk. 249€

Dokumentaarinen kuvaus alk. 1 200€ / 8h. 

pyydä tarjous

Drone kuva- ja videot Yritykset (ilmakuvaus) 

pyydä tarjous

Yrityskuvaukset 

pyydä tarjous

Kuvankäsittely ja Graafinen suunnittelu 

mm. mainokset, kuvakollaasit, kortit/kutsut, kuvamanipulaatiot, 

kuvien käsittelyt sekä korjaukset.

75€ / h


Peruskuvankäsittely: kirkkaussäädöt, kontrasti, valkotasapaino sekä tarvittaessa rajaus.

Täysi kuvankäsittely: yllä mainittujen lisäksi sisältää mm. ihon pehmennys, taustan mahdollisen epätasaisuuden säätö, mahdollisten roskien sekä häiritsevien esineiden poisto sekä muut asiakkaan toivomat muutokset. Lisäksi halutessanne esim. vartalon ja kasvojen ehostus. 

Y-tunnus 3185778-7