HINNASTO


Valokuvaukset varaat helpoiten sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Voit myös pyytää kustannusarvion tai tarjouksen kuvauksista. Hinnaston kuvauspaketit ovat esimerkkejä ja niitä voidaan aina räätälöidä sopimaan tarpeiden mukaisesti.

Varausmaksu lähetetään varauksen yhteydessä, vahvistettu maksu varaa kuvaajan kyseiselle päivälle. Varausmaksu on 20% kuvauksen hinnasta, varausmaksu vähennetään lopullisesta hinnasta.

Kuvauspaketin hinta pitää sisällään arvonlisäveron 24%, kuvauksen suunnittelun, kuvaukset sovitussa paikassa, matkakulut pk-seudulla, koevedoskansion, kuvankäsittelyn ja valmiiden kuvien toimituksen yksityiseen verkkokansioon korkearesoluutioisena JPG-tiedostona sekä nettikuvakoossa . Matkakulut muualle Suomessa 0,53€/km tai sopimuksen mukaan.

Kuvauksen jälkeen toimitan koevedokset verkkokansioon viikon sisällä kuvauksista. Näistä kuvista saatte valita mieluisimmat kuvat jatkokäsittelyyn. Valinnan jälkeen käsitellyt kuvat toimitetaan yksityiseen verkkokansioon 1-3 viikon aikana ja kun lopullinen kuvausmaksu on vastaanotettu. Kuvat ladataan kansiosta omalle tietokoneelle tai puhelimelle. Valokuvat voidaan toimittaa myös muistitikulla lisämaksusta. 

Asiakas saa laajat käyttöoikeudet valokuviin, jolloin kuvia voi vapaasti teettää tai käyttää esim. sosiaalisessa mediassa. Kuvien julkaisun yhteydessä on mainittava valokuvaajan nimi, ellei asiasta ole sovittu muuta. Valokuvien myyminen kaupalliseen käyttöön tai luovuttaminen eteenpäin kolmannelle osapuolelle on kiellettyä ilman erillistä sopimusta. Kuvien muokkaaminen on kielletty. Valokuvaajalla säilyy kaikki oikeus kuviin sekä oikeus käyttää kuvia portfoliossa, markkinoinnissa sekä sosiaalisessa mediassa, ellei erikseen muuta sovita.

Minulle on tärkeää, että kuvattava kokee kuvaustilanteessa olonsa turvalliseksi ja rennoksi. Varmistan aina, ettei kuvaustilanteissa tarvitse jännittää ja tilanteet hoidetaan huumorin kautta. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kuvattavana olemisesta, jokainen saa tulla kuvattavaksi juuri omana itsenään ja opastan tarvittaessa asennoissa ja tilanteissa.  


Kauttani saa myös lahjakortteja, mikä on mainio tapa muistaa läheisiä uniikilla lahjalla! 

Yritys- ja hääkuvaukset sisältävät eri sopimusehdot - ota yhteyttä, niin kerron lisää. 

Pieni kuvauspaketti  

Kuvaus toteutetaan asiakkaan toivomassa paikassa. 

sis. 5 digikuvaa.

249€

Keski kuvauspaketti 

Kuvaus toteutetaan asiakkaan toivomassa paikassa.

sis. 10 digikuvaa.

349€

Iso kuvauspaketti 

Kuvaus toteutetaan asiakkaan toivomassa paikassa.

sis. 15 digikuvaa.

449€

Hääkuvaukset

Hääpotretit alkaen 300€

Dokumentaarinen hääkuvaus alk. 1 200€ / 8h. 

Pyydä tarjous!

Drone kuva- ja videot (ilmakuvaus) 

mm. harrastukset, paikat, ajoneuvot, kiinteistöt. 

Kiinteistökuvaus sis. 3 editoitua digikuvaa alk. 150€              

Dronevideot (mm. somet ja youtube) alkaen 200€                                               

alk. 150€

Digikuvat 

lisäkuvat kpl

25€

Kuvankäsittely ja Graafinen suunnittelu 

mm. mainokset, kuvakollaasit, kortit/kutsut, kuvamanipulaatiot, 

kuvien käsittelyt sekä korjaukset.

50€ / h


Hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja oikeudet muutoksiin pidätetään. Tilattujen kuvauksien hintoihin ei tule muutoksia. 

Valokuvaukset toteutetaan pääsääntöisesti miljöössä, asiakkaan luona tai erikseen vuokrattavissa tiloissa/studioissa. 

Jäikö jotain puuttumaan? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sopiva kuvauspaketti!